الاثنين، 5 مايو 2014

طريقة عمل عصير الخروب


من اهم العصائر الرمضانيه وذو فائده كبيره جدا 

المقادير 

- نصف كوب خروب 

- لتر ونص ماء 

- سكر حسب الرغبه 

- نصف ليمونه 

الطريقه 

- كسرى كميه الخروب وأنقعيها مع الماء والسكر حوالى 4 ساعات أو أكثر 

- ضعيه فى الخلاط مع عصير النصف ليمونه واضربيهم كويس 

- صفيه واحفظيه بالثلاجه 

                   وبالهنا والشفا وكل عام وأنتم بخير 

          عصائر رمضانيه , الخروب , مشروبات رمضانيه , مشروبات مصريه

0 التعليقات