الأربعاء، 1 أكتوبر 2014

اللحم الضانى بالأعشاب


اللحم الضانى بالأعشاب 


المكونات

ملح وفلفل أسود
ورق غار 
معلقتين زيت زيتون 
إكليل الجبل أخضر  مفروم 
حبق جاف 
كيلو لحم ضأن مقطع قطع صغيره  
كوب زنجبيل سائل 
بطاطس صغيرة الحجم  مقطّعة إلى نصفين 
جزر مقطع حلقات سميكه  


طريقة التحضير 

- سخنى الفرن عل 180 درجه

- ضعى أكليل الجبل والحبق وورق الغار والملح والفلفل فى الخلاط وأضربيهم كويس 

- ثم ضعيه فى وعاء وضعى معهم الزيت وأخلطيهم كويس 

- ثم ضعى اللحمه الضانى فى صينية الفرن وأدهنيهم بفرشاة المطبخ  من كل الجهات 

- ثم أدخليهم الفرن حوالى 25 دقيقه 

- أخرجى الصينيه وضعى معهم البطاطس والجزر وسائل الزنجبيل 

- ثم غلفى الصينيه بورق الفويل وأدخليها الفرن حتى تنضج 

- سوف تستغرق حوالى 40 دقيقه 

وبالهنا والشفا 

مدونة صحتك وصحة طفلك 

0 التعليقات