الرقاق باللحمه المفرومه
المكونات
8 رقاقات
نص كيلو لحمه مفرومه
بصل
سمنه
شوربه
ملح وفلفل أسود
طريقة التحضير
- عصجى اللحمه أى قطعى البصل قطع صغيره ثم شوحى فى السمنه حتى يصفر وبعدين ضعى معه اللحمه المفرومه
- وقلبيهم كويس وضعى معهم ملح وفلفل أسود وسبيهم يستوا وممكن يحتاجو شوية ماء علشان متتحرقش
- ولما تتعصج اللحمه أو تستوى حضرى الصينيه وأدهنيها بالسمنه
- بلى كل رقاقه بالشوربه وضعيها فى الصينيه حطى أربع رقاقات وبعدين حطى اللحمه المفرومه بالقدر اللى يعجبك
- ثم بلى باقى الرقاق وضعى اربع رقاقات تانى
- وضعى على وجه الصينيه معلقة سمنه ووزعيها ثم أدخليها الفرنحوالى ربع ساعه
- أو لفيها على البوتجاز من فوق مثل الكنافه وقلبى الوجهين حتى يحمروا (أنا بفضل تلفيها من فوق أحسن)
طريقة عمل الرقاق باللحم المفروم,رقاق العيد,أكلات عيد الأضحى,مطبخ حواء,سيدتى,مجلة الطبخ,الجلفه ,أكلات صحيه,أكلات لذيذه
وبالهنا والشفا
مدونة صحتك وصحة طفلك
0 التعليقات
إرسال تعليق