الجمعة، 3 أكتوبر 2014

صينية الرقاق باللحمه المفرومه للعيد

الرقاق باللحمه المفرومه

المكونات 

8 رقاقات 
نص كيلو لحمه مفرومه 
بصل 
سمنه 
شوربه 
ملح وفلفل أسود

طريقة التحضير 

- عصجى اللحمه أى قطعى البصل قطع صغيره ثم شوحى فى السمنه حتى يصفر وبعدين ضعى معه اللحمه المفرومه 

- وقلبيهم كويس وضعى معهم ملح وفلفل أسود  وسبيهم يستوا وممكن يحتاجو شوية ماء علشان متتحرقش 

- ولما تتعصج اللحمه أو تستوى حضرى الصينيه وأدهنيها بالسمنه 

- بلى كل رقاقه بالشوربه وضعيها فى الصينيه حطى أربع رقاقات وبعدين حطى اللحمه المفرومه بالقدر اللى يعجبك 

- ثم بلى باقى الرقاق وضعى اربع رقاقات تانى 

- وضعى على وجه الصينيه معلقة سمنه ووزعيها ثم أدخليها الفرنحوالى ربع ساعه 

- أو لفيها على البوتجاز من فوق مثل الكنافه وقلبى الوجهين حتى يحمروا (أنا بفضل تلفيها من فوق أحسن) 

وبالهنا والشفا 

مدونة صحتك وصحة طفلك 

0 التعليقات