الأحد، 23 فبراير 2014

صدور دجاج مقليه

*-المقادير

-صدور دجاج مخليه ومنزوعه الجلد
-معلق ملح صغيره
-معلقتان صغيرتان فلفل أسود
-حوالى 40 قطعه بسكويت مملح مطحون 
-كوب دقيق
-معلقه صغيره بكينج بودر 
-نصف كوب لبن 
-بيضتين 
-زيت للقلى 


*-طريقه الطهى 

-ضعى صدور الفراخ فى كيس ثم دقى عليها بمطرقه الطعام لكى تصبح رقيقه فى سمكها ورشى عليها نص كميه الملح والفلفل 
-ضعى كمية البسكزيت المطحون مع الدقيق والبيكنج بودر وباقى الملح والفلفل 
-أضربى اللبن مع البيض 
-أغمسى الدجاج فى خليط البسكويت والدقيق ثم فى البييض واللبن ثم فى أغمسيه فى خليط البسكويت مره أخرى 
-ضعى زيت غزير فى القلايه سخنيه على نار عاليه ثم ضعى الدجاج وأقليه لمده 10 دقائق حتى يكون ذهبى اللون 
-ضعيه فى طبق التقديم وقدميه ساخن مع بطاطس أو خضار


                         
                                  بالهنا والشفا 

1 التعليقات

برنامج مجانى يقول...

موضوع رااااااائع مشكوره