المقادير
2 معلقه نشا
2 معلقه كاكاو
1 لتر لبن
بسكويت
سكر
فانيلا
فاكه للتزين حسب الرغبه (أناناس- فراوله -كيوى -خوخ)
الطريقه
-أحضرى أناء وضعى به نصف كمية اللبن واحضرى أناء أخر وضعى به باقى كميه اللبن
-ضيفى الى كل أناء منهم النشا وقلبى جيدا وبعدها ضيفى الفانيلا وقلبيهم كويس حتى يتقل القوام
-ثم ضيفى فى أناء واحد منهم معلقتين من الكاكاو ليصبح بودينج بالكاكاو
-ضعى البودينج فى بايركس وأدخليه الثلاجه حتى يتماسك ثم أخرجيه وضيفى عليه البسكويت وزينيه بقطع من الفراوله أوحسب الرغبه
-بعدها ضيفى عليه الطبقه البيضه من البودينج وممكن (تعكسى تبقى الطبقه البيضه من تحت وطبقه البودينج الكاكاو تخليها من فوق )
-ثم أدخليه الثلاجه مره أخرى حتى يتماسك
-وعند خروجه من الثلاجه زينيه بالفاكهه المحببه ليكى ولطفلك وقدميه بارد
وبالهنا والشفا
0 التعليقات
إرسال تعليق