الأربعاء، 7 مايو 2014

طاجن الجمبرى بالخضار


المكونات

جمبرى 
صلصة طماطم 
جبنه موتزريلا
زيتون أسود 
زنجبيل 
فلفل ألوان 
بصل 
ثوم 
دقيق 
زبده 
لبن 
جوزة الطيب
ملح وفلفل 

طريقة التحضير

شوحى البصل مع الثوم وتبليهم 
  
ضعى الدقيق مع الزبده وشوحيهم شويه ثم ضعى عليهم اللبن 

فى طاجن الفرن ضعى الجمبرى على البصل ثم ضيفى االفلفل الألوان والزيتون وضعى فوقه خليط الدقيق والزبده واللبن 

- وضعى عليهم الجبنه الموتزريلا وأدخليهم الفرن حتى يحمر وجهه 

قدميه ساخن 


                              بالهنا والشفا 



0 التعليقات