المكونات
جمبرى
صلصة طماطم
جبنه موتزريلا
زيتون أسود
زنجبيل
فلفل ألوان
بصل
ثوم
دقيق
زبده
لبن
جوزة الطيب
ملح وفلفل
طريقة التحضير
شوحى البصل مع الثوم وتبليهم
ضعى الدقيق مع الزبده وشوحيهم شويه ثم ضعى عليهم اللبن
فى طاجن الفرن ضعى الجمبرى على البصل ثم ضيفى االفلفل الألوان والزيتون وضعى فوقه خليط الدقيق والزبده واللبن
- وضعى عليهم الجبنه الموتزريلا وأدخليهم الفرن حتى يحمر وجهه
قدميه ساخن
بالهنا والشفا
0 التعليقات
إرسال تعليق