الخميس، 8 مايو 2014

المكرونه بالبشاميل والموتزاريلا


المقادير 

نصف كيلو مكرونه 
ربع كيلو لحم مفروم 
4 كوب لبن 
3 ملاعق دقيق 
بصل مبشور 
2 بيضه فلفل رومى 
جبنه موتزاريلا 
ملح وفلفل 
زنجبيل 

طريقة التحضير

- قومى بسلق المكرونه 
- شوحى البصل فى قليل من الزبده ثم ضعى معه اللحمه المفرومه والفلفل الأخضر والتوابل وممكن تضعى عليها طمطمايه مبشوره  واتركى اللحمه تتعصج حتى تستوى 
- قومى بعمل البشاميل (طريقة تحضير البشاميل )
-أحضرى البايركس وضعى به طبقه من الجبن ثم طبقه من البشاميل ثم ضعى طبقه من المكرونه 
- ضعى عليهم طبقه من اللحم المفروم ثم غطيه بطبقه من المكرونه ثم طبقه من البشاميل وأخيرا طبقه من الجبنه الموتزاريلا 
-أدخليها الفرن حتى تنضج  وقدميها ساخنه 


                                  بالهنا والشفا 

0 التعليقات