المقادير
نصف كيلو مكرونه
ربع كيلو لحم مفروم
4 كوب لبن
3 ملاعق دقيق
بصل مبشور
2 بيضه فلفل رومى
جبنه موتزاريلا
ملح وفلفل
زنجبيل
طريقة التحضير
- قومى بسلق المكرونه
- شوحى البصل فى قليل من الزبده ثم ضعى معه اللحمه المفرومه والفلفل الأخضر والتوابل وممكن تضعى عليها طمطمايه مبشوره واتركى اللحمه تتعصج حتى تستوى
- قومى بعمل البشاميل (طريقة تحضير البشاميل )
-أحضرى البايركس وضعى به طبقه من الجبن ثم طبقه من البشاميل ثم ضعى طبقه من المكرونه
- ضعى عليهم طبقه من اللحم المفروم ثم غطيه بطبقه من المكرونه ثم طبقه من البشاميل وأخيرا طبقه من الجبنه الموتزاريلا
-أدخليها الفرن حتى تنضج وقدميها ساخنه
بالهنا والشفا
0 التعليقات
إرسال تعليق