المقادير
كوب دقيق
4 بيضات
100 جرام زبده
كوب ماء
ذرة ملح
فانيليا
مقادير حشو الكاسترد
2 كوب لبن
1/3 كوب سكر
1/4 كوب نشا
4 صفار بيض
1 معلقه كبيره كاكاو
فانيليا
مقادير حشوة الكريمه والفراوله
1 كوب كريمه لبّاني
2 باكو كريمه بودره
فراوله حسب الرغبة
طريقة التحضير
- ضعى كوب ماء فى أناء على النار وضيفى اليه الزبده وأتركيهم حتى يغلو
- ضيفى لهم الدقيق وقلبيهم كويس ثم أرفعيهم من على النار
- وضعيهم بأناء أخر حتى يبرد بسرعه
- بعد ما يبرد ضيفى البيض بالتدريج مع التقليب المستمر
- وضيفى معهم الفانيليا وقلبى كويس جدا
- هاتى كيس الحلوى وضعى به العجينه وشكلى العجينه بشكل طولى وضعيها بصينية الفرن
- ثم أدخليهم الفرن على درجه حراره 180 حوالى 30 دقيقه
- وحينما تنضج أخرجيها من الفرن وأحشيها بالحشوه التى تحبيها
كاسترد أو فراوله
وبالهنا والشفا مدونة صحتك وصحة طفلك
0 التعليقات
إرسال تعليق