الاثنين، 15 سبتمبر 2014

طريقة عمل التشيكن راب


المقادير 

ربع كيلو صدور دجاج
 كوب جزر شرائح رفيعه
 كوب كوسه شرائح رفيعه
  كوب فلفل الوان شرائح رفيعه
 كوب جبنة شيدر مبشورة
 كوب بصل اخضر شرائح رفيعه
نصف كوب بصل شرئح رفيعه 
معلقة بصل بودر
 ملعقة  سماق
 ملعقة زيت
 ملح وفلفل
 خبز التورتيلا
 خس

طريقة التحضير

- قطعى صدور الدجاج شرائح رفيعه مثل شرائح الشاورما 

- حضرى المقلاه وسخنيها وضعى بها ملعقة الزيت

- شوحى فيها  شرائح الدجاج وضعى عليها التوابل كلهاوالبصل البودر 

- ثم ضعى معها  شرائح الخضار (البصل - الجزر -الكوسه -الفلفل الالوان - البصل الاخضر)  

- شوحيهم كويس جدا وضعى عليهم التوابل 

- أحضرى خبز التورتيلا وضعى به من الخلطه وضعى معه جبنه مبشوره ثم لفيه على شكل رول فى ورق الفويل

- وأدخليه الفرن قليلا حتى تسيح الجبنه المبشوره قليلا  

- قدميه ساخن  وبالهنا والشفا 

تشيكن راب ,صدور الدجاج بطريقه جديده ,الفراخ المخليه بطريقه جديده ولذيذه
مدونة صحتك وصحة طفلك 

0 التعليقات