طريقة عمل التشيكن راب


المقادير 

ربع كيلو صدور دجاج
 كوب جزر شرائح رفيعه
 كوب كوسه شرائح رفيعه
  كوب فلفل الوان شرائح رفيعه
 كوب جبنة شيدر مبشورة
 كوب بصل اخضر شرائح رفيعه
نصف كوب بصل شرئح رفيعه 
معلقة بصل بودر
 ملعقة  سماق
 ملعقة زيت
 ملح وفلفل
 خبز التورتيلا
 خس

طريقة التحضير

- قطعى صدور الدجاج شرائح رفيعه مثل شرائح الشاورما 

- حضرى المقلاه وسخنيها وضعى بها ملعقة الزيت

- شوحى فيها  شرائح الدجاج وضعى عليها التوابل كلهاوالبصل البودر 

- ثم ضعى معها  شرائح الخضار (البصل - الجزر -الكوسه -الفلفل الالوان - البصل الاخضر)  

- شوحيهم كويس جدا وضعى عليهم التوابل 

- أحضرى خبز التورتيلا وضعى به من الخلطه وضعى معه جبنه مبشوره ثم لفيه على شكل رول فى ورق الفويل

- وأدخليه الفرن قليلا حتى تسيح الجبنه المبشوره قليلا  

- قدميه ساخن  وبالهنا والشفا 

تشيكن راب ,صدور الدجاج بطريقه جديده ,الفراخ المخليه بطريقه جديده ولذيذه
مدونة صحتك وصحة طفلك 

ليست هناك تعليقات:

جميع الحقوق محفوظة لــ صحتك وصحة طفلك 2014-2013

تصميم :نور فكرى