المكونات
كبدة
كلاوى
فلفل الوان
فلفل حار
ثوم
زيت
ملح و فلفل
طريقة التحضير
- أحضرى طاسه وضعى بها قطعة زبده أو سمنه
- شوحى بها الكبده والكلاوى كويس جدا وتبليهم وضعى معها فلفل ألوان وشوية ثوم
- وبعد التشويح الجيد ضيفى شوية ماء صغيرين حوالى ربع كوب ماء
- وأتركيها حتى تنضج
كبده بلدى,كبده مستورده,اكلات شعبيه,اكلات على أد الايد ,مطبخ الشيف شربينى,cbcسفره,مطبخ الجلفه,مطبخ حواء,عالم حواء ,حواء مصر,منتديات نسائيه ,
وبالهنا والشفا
مدونة صحتك وصحة طفلك
0 التعليقات
إرسال تعليق