1-البهارات الصحيحة قبل ماتطحنيها شوحيها ع النار طعمها هيبان اكتر
2-علشان الملوخيه تتظبط حطى شوية سكر فيها وحطى فصين توم.مدقوقين نيين غير التقلية ومعاهم كزبرة
3-علشان السمك والجمبرى المقلى يقرمش معاكى بعد الدقيق قبل التحمير هاتى طبق فيه مية غطسيه فى المية واحدة.واحدة بسرعة وحطى على النار...لالالالا مش هتطرطش خالص لاتقلقو لأن المية بتلزق فى الدقيق وتثبته
4-الباميه علشان تبقى أحلى حطى الثوم على جزئين جزء مع تشويح البصل والجزء التانى مع الطماطم المعصورة
5- محشى الكرنب علشان يبقى أطعم حطى مع الشوربه توم مدقوق وكمون ومعلقتين صلصة
6-سلطة الكول سلو او الكرنب حطى مع المايونيز زبادى وسكر طعهمها هيبقى زى المطاعم بس سبيها فى التلاجة الأول كام ساعة فى الخليط
جربوووووووووووووووهم الطعم هيبقى أحلى
وبالهنا والشفا
0 التعليقات
إرسال تعليق