الأربعاء، 2 أبريل 2014

دجاج الروستو


المقادير

1/4 كوب عسل ابيض
1 معلقة كبيرة صويا صوص
1 معلقة كبيرة خل
1 معلقة كبيرة زيت سمسم
1 معلقة صغيرة هوت صوص
 دجاجة
1 ملعقة كبيرة زبدة 
  شرائح ليمون 
1 ملعقة كبيرة جنزبيل فريش
1 ملعقة كبيرة ثوم مفروم
 ملح وفلفل
 كيس حرارى

الطريقه 

-اخلطى كل المكونات (الصويا صوص-والخل-وزيت السمسم -والهوت صوص والملح والفلفل)مع  العسل .
-ضيفى الجنزبيل و الثوم مع ملح وفلفل وقلبيهم كويس .
-ضيفى ملعقة من الزبدة الى التتبيلة .
-تبلى الدجاج من الداخل و الخارج بالتتبيلة ثم شوحيها  فى طاسة واسعة ساخنة .
-أرفعى الدجاجه من على النار و أدخليها  فى الكيس الحرارى مع شرائح الليمون و باقى التتبيلة  .
-دخليها الفرن على 180درجه  لمدة من 45 الى 60 دقيقة ثم ترفع من الكيس و تقدم .

                                وبالهنا والشفا

0 التعليقات