الاثنين، 12 مايو 2014

باذنجان الكوردون بلو


المكونات 

-  شرائح باذنجان
- لحم مفروم 
- بصل
- ملح وفلفل وبهارات  
- جبنة شيدر
- دقيق 
- بيض
- بقسماط
- لبن
- زيت


طريقة التحضير


- ضعى فى أناء بصل مقطع قطع صغيره وشوحيه فى شوية سمنه ثم ضعى معه اللحم المفروم وشوحيهم وتبليهم بالملح والفلفل والبهارات 

- وممكن تقطعى معهم شوية فلفل أخضر وثمرة طماطم وأتركيهم على النار حتى تستوى اللحمه المفرومه أى تتعصج
 
- أفردى شريحة الباذنجان  و ضعى  فى المنتصف اللحم والجبنه الشيدر وأغلقيها  بالدقيق و البيض  وضعى مع البيض قليل من اللبن و البقسماط 

- ثم حضرى المقلاه وضعى بها زيت وحمرى الباذنجان فى الزيت 

- وقدميه ساخن مع البطاطس المحمره أو المكرونه 


                                وبالهنا والشفا

0 التعليقات