المكونات
- شرائح باذنجان
- لحم مفروم
- بصل
- ملح وفلفل وبهارات
- جبنة شيدر
- دقيق
- بيض
- بقسماط
- لبن
- زيت
طريقة التحضير
- ضعى فى أناء بصل مقطع قطع صغيره وشوحيه فى شوية سمنه ثم ضعى معه اللحم المفروم وشوحيهم وتبليهم بالملح والفلفل والبهارات
- وممكن تقطعى معهم شوية فلفل أخضر وثمرة طماطم وأتركيهم على النار حتى تستوى اللحمه المفرومه أى تتعصج
- أفردى شريحة الباذنجان و ضعى فى المنتصف اللحم والجبنه الشيدر وأغلقيها بالدقيق و البيض وضعى مع البيض قليل من اللبن و البقسماط
- ثم حضرى المقلاه وضعى بها زيت وحمرى الباذنجان فى الزيت
- وقدميه ساخن مع البطاطس المحمره أو المكرونه
وبالهنا والشفا
0 التعليقات
إرسال تعليق