المقادير
- دجاج صدور
- بصل
- فلفل ألوان
- مشروم
- ذرة
- جزر
- بسلة
- كوسه
- بروكلي
- كريمة طبخ
- التوابل (ملح و فلفل اسود و كاري )
طريقة تحضير الحشو
أحضرى طاسه بها شوية زيت وشوحى فيها شرائح البصل مع الفلفل الألوان والمشروم والذره والجزر شوحيهم شويه
طريقة التحضير
- أغسلى صدور الدجاج وتبليها وانقعيها شويه بالتتبيله وبعدين دقى عليها شويه حتى تكون الشرائح رقيقه شويه
- حضرى ورق ألومنيوم وأدهنيه لشوية زيت وضعى عليه شريحة الدجاج
- ضعى الحشو داخل شريحة الدجاج ولفى شريحه الدجاج وأغلقى ورق الالومنيوم
- كررى هذه الطريقه حتى تخلصى كمية الدجاج الموجوده ثم ادخلى الرولات فى بايركس بالفرن امدة نصف ساعه
- ثم أخرجيه من الفرن وزيلى ورق الألومنيوم ويمكنك وضع بطاطس مقليه معها أوبروكلى مسلوق ثم ضيفى لهم شوية فريش
- كريم او جبنه موتزاريلا على الوجه وأدخليهم الفرن مره أخرى لمدة نصف ساعه
- وبعد ما تخرج قدميها فورا وهى ساخنه
0 التعليقات
إرسال تعليق