الخميس، 15 مايو 2014

رول الدجاج المحشى


المقادير

دجاج صدور
- بصل
- فلفل ألوان 
- مشروم 
- ذرة
- جزر
- بسلة
- كوسه  
- بروكلي
- كريمة طبخ
- التوابل (ملح  و فلفل اسود و كاري )


طريقة تحضير الحشو 

أحضرى طاسه بها شوية زيت وشوحى فيها شرائح البصل مع الفلفل الألوان والمشروم والذره والجزر شوحيهم شويه  

طريقة التحضير 

- أغسلى صدور الدجاج وتبليها وانقعيها شويه بالتتبيله وبعدين دقى عليها شويه حتى تكون الشرائح رقيقه شويه 

- حضرى ورق ألومنيوم وأدهنيه لشوية زيت وضعى عليه شريحة الدجاج 

- ضعى  الحشو داخل شريحة الدجاج ولفى شريحه الدجاج وأغلقى ورق الالومنيوم 

- كررى هذه الطريقه حتى تخلصى كمية الدجاج الموجوده ثم ادخلى الرولات فى بايركس بالفرن امدة نصف ساعه 

- ثم أخرجيه من الفرن وزيلى ورق الألومنيوم ويمكنك وضع بطاطس مقليه معها أوبروكلى مسلوق ثم ضيفى لهم شوية فريش 

- كريم او جبنه موتزاريلا على الوجه وأدخليهم الفرن مره أخرى لمدة نصف ساعه 

-  وبعد ما تخرج قدميها فورا وهى ساخنه 

                               بالهنا والشفا 

0 التعليقات