الخميس، 15 مايو 2014

الكشك بالزبادى


المقادير 

- نص  كوب أرز
-  كوب لبن
- بصله مبشوره
- علبتين  زبادى
- كوب شوربة
- ملعقتين  دقيق
-ملح و فلفل


طريقة التحضير

- أحضرى الأرز وأغسليه ثم اسلقيه فى الشوربه 

- حمرى البصله 

-ضيفى الدقيق الى الزبادى وضعى معهم اللبن   

- ثم ضيفيهم الى الارز بعد مايسلق وقلبيهم كويس 

- استمرى فى التقليب حتى الغليان ثم ضعى عليهم التوابل ومكعب مرقه 

- ضعى شويه من البصل المحمر فى الكشك واتركى الباقى للتزين وقدميه ساخن


                                وبالهنا والشفا 

0 التعليقات