المقادير
- نص كوب أرز
- كوب لبن
- بصله مبشوره
- علبتين زبادى
- كوب شوربة
- ملعقتين دقيق
-ملح و فلفل
طريقة التحضير
- أحضرى الأرز وأغسليه ثم اسلقيه فى الشوربه
- حمرى البصله
-ضيفى الدقيق الى الزبادى وضعى معهم اللبن
- ثم ضيفيهم الى الارز بعد مايسلق وقلبيهم كويس
- استمرى فى التقليب حتى الغليان ثم ضعى عليهم التوابل ومكعب مرقه
- ضعى شويه من البصل المحمر فى الكشك واتركى الباقى للتزين وقدميه ساخن
وبالهنا والشفا
0 التعليقات
إرسال تعليق