المكونات
- باذنجان
- نص كيلو لحم مفروم
- بصلة كبيرة مفرومة
- طماطم مقطعه مكعبات
- فلفل الوان مكعبات
- صلصة
- خل
- جبنة موتزاريلا
- زيت
طريقة التحضير
- قطعى الباذنجان شرائح عريضه شويه وسبيه بالقشر
- أدهنى الشوايه بشوية زيت وشوحى الباذنجان على الوجهين أو ممكن تشوحيه فى طاسه تيفال على النار
-ثم حضرى طاسه أخرى وشوحى البصله المفرومه على النار فى شوية زيت وضيفى لها اللحمه المفرومه وقلبيهم كويس
-ثم ضيفى اليهم الصلصه وفلفل الوان والطماطم المكعبات وشوية ملح وفلفل وشوية خل
- ضعى شرائح الباذنجان فى البايركس وضيفى فوقها اللحمه المفرمه المعصجه وضعى فوقهم شوية طماطم مكعبات
- وشرائح فلفل ألوان وطبقه أخرى من الباذنجان وفوقها أيضا الطماطم والفلفل الألوان
- اخيرا على الوجه ضعى طبقه من الجبنه الموتزاريلا وادخليها الفرن حوالى ثلث ساعه
وبالهنا والشفا
0 التعليقات
إرسال تعليق