الخميس، 15 مايو، 2014

مسقعة باللحمه المفرومه والموتزاريلا


المكونات 

- باذنجان 
- نص كيلو لحم مفروم 
- بصلة كبيرة مفرومة
- طماطم  مقطعه مكعبات
-  فلفل الوان مكعبات
-  صلصة
- خل 
- جبنة  موتزاريلا 
- زيت 

طريقة التحضير

- قطعى الباذنجان شرائح عريضه شويه وسبيه بالقشر 

- أدهنى الشوايه بشوية زيت وشوحى الباذنجان  على الوجهين أو ممكن تشوحيه فى طاسه تيفال على النار 

-ثم حضرى طاسه أخرى وشوحى البصله المفرومه على النار فى شوية زيت وضيفى لها اللحمه المفرومه وقلبيهم كويس 

-ثم ضيفى اليهم الصلصه وفلفل الوان والطماطم المكعبات وشوية ملح وفلفل وشوية خل 

- ضعى شرائح الباذنجان فى البايركس وضيفى فوقها اللحمه المفرمه المعصجه وضعى فوقهم شوية طماطم مكعبات 

- وشرائح فلفل ألوان وطبقه أخرى من الباذنجان وفوقها أيضا الطماطم والفلفل الألوان 

- اخيرا على الوجه ضعى طبقه من الجبنه الموتزاريلا وادخليها الفرن حوالى ثلث ساعه 


                                  وبالهنا والشفا 

0 التعليقات