***المكونات ***
- حمص مسلوق
- بصل
- نعناع فريش
- كابوتشا
- ريحان
- فلفل اخضر واحمر
- طماطم مكعبات
- ليمون
- زيت زيتون
- ملح وفلفل وكمون
- ثوم
- جبنة فيتا
***طريقة التحضير ***
- أحضرى طبق كبير وضعى به الحمص المسلوق وضعى معه البصل والطماطم مقطعه مكعبات وشوية نعناع فريش وفلفل أخضر وأحمر
- ضعى معه الكابوتشا بعد تقطيعها قطع صغيره وشوية ريحان
***طريقه عمل التتبيله ***
- حضرى الكبه او الخلاط واطحنى شويه من الحمص وضعى معه الثوم والملح والفلفل وشوية زيت زيتون
- ثم بعد ذلك ضعى التتبيله على السلطه وزينيها بالجبنه الفيتا على شكل مكعبات
0 التعليقات
إرسال تعليق