الجمعة، 9 مايو 2014

البصاره باللحمه المفرومه


المقادير 

ربع كيلو لحمه مفرومه 

نصف كيلو فول مدشوش 

بصلتين كبار 

فلفل رومى 

ثوم 

ملح وفلفل وشطه 

سمنه 

طريقة التحضير 

- أخلطى كافة المكونات مع بعض وضعيها على النار حتى تستوى 

- بعد السوى أما تضربيها فى الخلاط أو تعصريها فى المصفاه 

- عصجى اللحمه المفرومه  وضعى جزء من اللحم المفروم مع البصاره وأنتى بتضربيها 

- لعمل التقليه قطعى البصل وحمريه مع الثوم فى السمنه  وضعى مع التقليه الجزء التانى من اللحم المفروم 

- أغرفى البصاره فى أطباق وزينيها بالتقليه مع اللحمه المفرومه 

                             
                                 وبالهنا والشفا 


0 التعليقات