المقادير
ربع كيلو لحمه مفرومه
نصف كيلو فول مدشوش
بصلتين كبار
فلفل رومى
ثوم
ملح وفلفل وشطه
سمنه
طريقة التحضير
- أخلطى كافة المكونات مع بعض وضعيها على النار حتى تستوى
- بعد السوى أما تضربيها فى الخلاط أو تعصريها فى المصفاه
- عصجى اللحمه المفرومه وضعى جزء من اللحم المفروم مع البصاره وأنتى بتضربيها
- لعمل التقليه قطعى البصل وحمريه مع الثوم فى السمنه وضعى مع التقليه الجزء التانى من اللحم المفروم
- أغرفى البصاره فى أطباق وزينيها بالتقليه مع اللحمه المفرومه
0 التعليقات
إرسال تعليق