الاثنين، 16 يونيو 2014

طريقة جديده للدجاج فى الفرن لرمضان


المكونات


  نصف كوب دقيق ذرة
نصف كوب دقيق   
ملح وفلفل
أوريغانو (الزعتر البرى)
نصف كوب لبن
كيلو أوراك دجاج 
ثلث كوب زبده 


طريقة التحضير 

- أغسلى الدجاج كويس وتبليه بالبصصل والملح والفلفل 

- أخلطى الدقيق مع دقيق الذره والملح والفلفل والأريجانو وممكن نضيف شوية شطه

- وفى أناء أخر ضعى به الحليب 

- ضعى قطع الدجاج فى الحليب ثم فى خليط الدقيق

- حضرى البيركس (صينية الفرن)وضعى بها قطع الدجاج 

- أدهنى الدجاج بزبده سايحه 

- ثم أدخليها الفرن الحامى على درجة حراره 375 درجه حوالى 40 دقيقيه



وبالهنا والشفا مدونة صحتك وصحة طفلك 

0 التعليقات