المقادير
6 كوب دقيق
كوب ونص سكر بودرة
كوب وربع زبدة
5 بيضات
ملعقة كبيرة نشادر
ملعقتين صغار بكنج بودر
فانيليا
نصف كوب لبن
طريقة التحضير
- أضربى السكر والزبده مع بعض كويس ثم ضيفى عليهم البيض والفانيليا وأضربيهم كويس جدا
- ضعى معاهم النشادر كويس ثم نضيف لهم الدقيق والبيكنج بودر وشوية ملح وقلبيهم كويس
- أخيرا ضيفى لهم اللبن بالتدريج
- ثم شكلى العجينه بماكينة البسكويت
- ضعيها فى صاج الفرن أو فى صينية فرن وادخليها الفرن
وبالهنا والشفا مدونة صحتك وصحة طفلك
0 التعليقات
إرسال تعليق