المقادير
2 كوب ونصف دقيق
نصف كوب سكر.
كوبين زبادى.
ثلاث بيضات
ملعقة بيكنج بودر
طريقة التحضير
- أخلطى السكر مع الزبادى وقلبيهم كويس
- وبعدها هنضيف عليهم البيض والفانيليا وأضربيهم مع بعض كويس جدا
- ثم ضعى البيكنج بودرمع الدقيق
- حضرى البيركس أو صينية الفرن وأدهنيها بالزبده أو السمنه
- ثم ضعى بها الخليط وأدخليها الفرن حتى تستوى ويحمروجهها
- أتركيها حتى تبرد ثم أسقيها بالسيرب ( الشربات)
- ممكن تزينيها بالمكسرات وجوز الهند
مدونة صحتك وصحة طفلك
0 التعليقات
إرسال تعليق