الأحد، 8 يونيو 2014

الجلاش بالكاسترد


المقادير

 جلاش
 زبدة
 لبن
 سكر
بودرة كاسترد
 شربات متوسط السمك

طريقة التحضير

- سخنى اللبن والسكر مع بعض 

- ضيفى الكاستر الى شوية لبن وقلبى كويس حتى يتكاثف مع بعضه 

- ثم ضيفيهم الى اللبن والسكر 

- سبيه شويه صغيرين على النار ثم أرفعيه 

- ضعى نصف الجلاش فى البيركس وأدهنى كل طبقه من الجلاش بالزبده 

- ضعى عليه الكاستر ثم ضعى باقى كمية الجلاش 

- ولكن لا تقطعيه الا بعد مايخرج من الفرن 

- أدخليه الفرن ختى يحمر وجهه 

- وبعد ما يخرج من الفرن ضيفى له السيرب ( الشربات)وبعد مايبرد قطعيه


وبالهنا والشفا مدونة صحتك وصحة طفلك  

0 التعليقات