المقادير
جلاش
زبدة
لبن
سكر
بودرة كاسترد
شربات متوسط السمك
طريقة التحضير
- سخنى اللبن والسكر مع بعض
- ضيفى الكاستر الى شوية لبن وقلبى كويس حتى يتكاثف مع بعضه
- ثم ضيفيهم الى اللبن والسكر
- سبيه شويه صغيرين على النار ثم أرفعيه
- ضعى نصف الجلاش فى البيركس وأدهنى كل طبقه من الجلاش بالزبده
- ضعى عليه الكاستر ثم ضعى باقى كمية الجلاش
- ولكن لا تقطعيه الا بعد مايخرج من الفرن
- أدخليه الفرن ختى يحمر وجهه
- وبعد ما يخرج من الفرن ضيفى له السيرب ( الشربات)وبعد مايبرد قطعيه
وبالهنا والشفا مدونة صحتك وصحة طفلك
0 التعليقات
إرسال تعليق