الثلاثاء، 10 يونيو 2014

الشيش طاووق



المقادير 

كيلو صدور دجاج
 كوب زبادي
فصين ثوم  
معلقة بودرة الكارى
ملعقه  صلصة طماطم
زنجبيل فريش 
ملعقه عصير ليمون
معلقتين زيت
 طماطم
 بصل
فلفل ألوان
 ملح و فلفل

طريقة التحضير

- أخلطى الزبادى مع الزيت والجنزبيل وبودرة الكارى والثوم
  
- ضعى معهم صلصة الطماطم وقلبيهم كويس 

- قطعى صدور الدجاج الى قطع متوسطه الحجم وتبليها بهذا المزيج 

- ضعى قطع الدجاج فى أسياخ خشبيه وضعى معهم البصل والفلفل الألوان

- ضعيهم فى صينية الفرن وأدخليها الفرن  وأتركيها حتى تنضج 

- أشعلى فحمه ثم أطفيها بنقطة زيت وضعيها فى الصينيه وغطيها بالفويل وأدخليها الفرن حتى تأخذ رائحة الفحم 



وبالهنا والشفا مدونة صحتك وصحة طفلك 

0 التعليقات