المقادير
كيلو صدور دجاج
كوب زبادي
فصين ثوم
معلقة بودرة الكارى
ملعقه صلصة طماطم
زنجبيل فريش
ملعقه عصير ليمون
معلقتين زيت
طماطم
بصل
فلفل ألوان
ملح و فلفل
طريقة التحضير
- أخلطى الزبادى مع الزيت والجنزبيل وبودرة الكارى والثوم
- ضعى معهم صلصة الطماطم وقلبيهم كويس
- قطعى صدور الدجاج الى قطع متوسطه الحجم وتبليها بهذا المزيج
- ضعى قطع الدجاج فى أسياخ خشبيه وضعى معهم البصل والفلفل الألوان
- ضعيهم فى صينية الفرن وأدخليها الفرن وأتركيها حتى تنضج
- أشعلى فحمه ثم أطفيها بنقطة زيت وضعيها فى الصينيه وغطيها بالفويل وأدخليها الفرن حتى تأخذ رائحة الفحم
وبالهنا والشفا مدونة صحتك وصحة طفلك
0 التعليقات
إرسال تعليق