الأربعاء، 2 يوليو 2014

طريقه جديده للفراخ (باللبن الرايب)



المقادير

-  وراك فراخ

-  لبن رايب

-   ثوم وبصل

-  ملح وفلفل وشطه

-  كزبره وبابريكا 


طريقة التحضير


- ضعى  البصل المبشور مع الثوم المفروم

- وضعى عليهم التوابل (ملح وفلفل وشطه وبابريكا وكزبره )

- ثم ضعى معهم اللبن الرايب 

- ضعى الفراخ فى هذه التتبيله وأدخليها الثلاجه  وأتركيها حوالى ساعتين حتى تتشرب التتبيله 

- ثم اخرجيها وضعيها بالبيركس وأدخليها الفرن حتى يكتمل النضج 



وبالهنا والشفا 


  مدونة صحتك وصحة طفلك  

0 التعليقات