أعملى رقاق العيد بايدك

رقاق العيد


كل عام وأنتم بخير أنتم عارفين ده موسم الرقاق وبدل مانشترى الرقاق من بره أعمليه بأيدك أنظف وأوفر

المقادير 

دقيق ( حسب الرغبه بس الكيلو بيعمل كتير أوووى  )
ملح 
ماء دافئ

طريقة التحضير 

- ضيفى الدقيق والملح وأعجنيهم بالماء الدافئ حتى تصبح العجينه متماسكه وناعمه 

- أتركيها ساعه ترتاح 

- شكلى العجينه على شكل كور صغيره 

- وبشوية دقيق وبالنشابه أفردى كوره كوره حتى توصل للسمك المطلوب بس متخليهاش رقيقه أوى 

- ثم نسويه ممكن تسويه على صاج على البوتجاز من فوق 

- سخنى الصاج ثم هدى النار 

- سوى واحده واحده وقلبى بأستمرار لحد ما تستوى 

- ولما تتنفخ أعرفى انها كده استوت كويس 

- وبعد ماتستوى حطيه على صينية العشاء عشان ينشف 

وبالهنا والشفا 
مدونة صحتك وصحة طفلك 

ليست هناك تعليقات:

جميع الحقوق محفوظة لــ صحتك وصحة طفلك 2014-2013

تصميم :نور فكرى