رقاق العيد
كل عام وأنتم بخير أنتم عارفين ده موسم الرقاق وبدل مانشترى الرقاق من بره أعمليه بأيدك أنظف وأوفر
المقادير
دقيق ( حسب الرغبه بس الكيلو بيعمل كتير أوووى )
ملح
ماء دافئ
طريقة التحضير
- ضيفى الدقيق والملح وأعجنيهم بالماء الدافئ حتى تصبح العجينه متماسكه وناعمه
- أتركيها ساعه ترتاح
- شكلى العجينه على شكل كور صغيره
- وبشوية دقيق وبالنشابه أفردى كوره كوره حتى توصل للسمك المطلوب بس متخليهاش رقيقه أوى
- ثم نسويه ممكن تسويه على صاج على البوتجاز من فوق
- سخنى الصاج ثم هدى النار
- سوى واحده واحده وقلبى بأستمرار لحد ما تستوى
- ولما تتنفخ أعرفى انها كده استوت كويس
- وبعد ماتستوى حطيه على صينية العشاء عشان ينشف
وبالهنا والشفا
مدونة صحتك وصحة طفلك
0 التعليقات
إرسال تعليق