المقادير
كوب ونصف دقيق ذرة
كوب دقيق
6 بيضات
ملعقة صغيرة بكينج بودر
كوب عصير برتقال
فانيليا
3 معلقة كبيرة سمن
نصف كوب زيت
كوب سكر
بشر ليمونة
طريقة التحضير
- ضيفى دقيق الذره الى الدقيق الأبيض وأنخايهم كويس وضيفى معهم البيكنج بودر
- أضربى البيض وضعى عليه الفانيليا
- أضربى السمن مع الزيت وضيفى لهم السكر وأضربيهم تانى
- بعد ما يتقل قوامهم ضعى معهم البيض المضروب وبشر الليمونه
- قلبيهم كويس ثم ضيفى لهم الدقيق بالتدريج مع التقليب المستمر
- ثم نضيف اليهم عصير البرتقال حتى تصبح العجينه لينه
- صبى العجينه فى صينيه مدهونه بالسمنه وأدخليها فرن ساخن
- سوف تستغرق 45 دقيقه فى درجة حراره متوسطه حتى تنضج
وبالهنا والشفا
مدونة صحتك وصحة طفلك
0 التعليقات
إرسال تعليق