المقادير
2 ملعقة كبيرة زيت
1 بصله مقطعه شرائح
2 فص ثوم مقطع شرائح
1 فلفل أحمر مقطع شرائح
ربع كيلو جمبرى مقشر
1كوب أرز بنى
100 جرام بسله مجمدة
1 ملعقة كبيرة صلصة الصويا
1 ملعقة كبيرة صلصة السمك
شوية كزبرة خضراء مقطعة
4 بيضات
الطريقه
-سوى الأرز كما تسويه بطريقتك العاديه
-ثم فى مقلاه سخنى شوية زيت وضعى بهم البصل والثوم والفلفل وشوحيهم مع بعض حوالى 5 دقائق
-ثم ضيفى اليهم الجمبرى وشوحيهم مع بعض دقيقتين
-ثم ضيفى اليهمالأرز والبسله وقلبى المكونات جيدا حتى يسخنوا كويس
-ثم ضيفى صلصة الصويا وصلصة السمك والكزبره قلبيهم كويس ثم أرفعيه من على النار
-سخنى شوية زيت وأقلى فيهم البيض مع الملح والفلفل
-قسمى الأرز على 4 أطباق وضيفى على وجه كل طبق البيض المقلى
وبالهنا والشفا
0 التعليقات
إرسال تعليق