المقادير
2 ملعقة كبيرة زيت
1 بصله مقطعه شرائح
2 فص ثوم مقطع شرائح
1 فلفل أحمر مقطع شرائح
ربع كيلو  جمبرى مقشر
1كوب أرز بنى
100 جرام بسله مجمدة
1 ملعقة كبيرة صلصة الصويا
1 ملعقة كبيرة صلصة السمك
شوية كزبرة  خضراء مقطعة  
4 بيضات 
الطريقه 
-سوى الأرز كما تسويه بطريقتك العاديه 
-ثم فى مقلاه سخنى شوية زيت وضعى بهم البصل والثوم والفلفل وشوحيهم مع بعض حوالى 5 دقائق 
-ثم ضيفى اليهم الجمبرى وشوحيهم مع بعض دقيقتين 
-ثم ضيفى اليهمالأرز والبسله وقلبى المكونات جيدا حتى يسخنوا كويس 
-ثم ضيفى صلصة الصويا وصلصة السمك والكزبره قلبيهم كويس ثم أرفعيه من على النار 
-سخنى شوية زيت وأقلى فيهم البيض مع الملح والفلفل 
-قسمى الأرز على 4 أطباق وضيفى على وجه كل طبق البيض المقلى 
                          وبالهنا والشفا 
.jpg)
0 التعليقات
إرسال تعليق