**المقادير **
نص كيلو لحم ضانى مفروم
بصله متوسطه
ا حبة طماطم مفرومه
2 ملعقة كبيره خل
3 ملاعقه كبيره بقسماط مطحون
1 معلقه صغيره ليه
بهارات
زعتر
فحمه
**الطريقه **
-ضعى كافة المكونات مع اللحم ماعدا البصل والطماطم
-أخلطيهم مع بعض كويس ثم أدخليهم الثلاجه وأتركيهم حوالى نص ساعه
-حضرى أسياخ خشبيه
- بللى يديكى بماء البصل والطماطم المبشورين ولفى الكفته على الأسياخ
-كررى ذلك حتى تنتهى كمية اللحم
-ثم ادخليها الفرن أشويها على الشوايه حتى تستوى
-أخرجيها من الفرن لفيها بورق فويل وسخنى قطعة الفحم وضعيها معهم فى الفرن مرة أخرى
-وأتركيهم 10 دقائق حتى تأخذ رائحة الشوى
-حضرى طبق التقديم وافرشيه بالبقدونس ثم ضعى عليه الكفته
وبالهنا والشفا ويارب تعجبكم
0 التعليقات
إرسال تعليق