المقادير
1 دجاجة متوسطة
1/2 كيلو فريك
2 بصله مفرومه
1 ملعقة بهارات
1 ملعقة زعتر
4 كوب مرقه(شوربه)
ثمرة طماطم
1 ملعقة زيت
الطريقه
-أنقعى الفريك لمدة 3 ساعات
-سخنى شوية وضعى معهم البصل والثوم حتى يدبلوا
-صفى الفريك وضيفيه اليهم وضيفى اليهم الزعتر والبهارات والملح والفلفل ثم المرقة والطماطم المبشورة ونشوحهم كويس مع بعض
-ومن الممكن نقطع معهم الكبد والقوانص ونشوحها معهم ونسويهم نص سوى ونرفعهم من على النار
-ونتركهم حتى يبردوا وبعدها نحشى بيه الفرخه المتبله
-ثم نربطها كويس بالخيط ونحمرها بقليل من الزبده أو الزيت
-ثم ضعيها فى صينيه وضعى معها صلصه وزعتر وأدخليها الفرن حتى يكتمل السوى
وبالهنا والشفا
0 التعليقات
إرسال تعليق