المقادير
1 دجاجة متوسطة
1/2 كيلو فريك
2 بصله مفرومه
1 ملعقة بهارات
1 ملعقة زعتر
4 كوب مرقه(شوربه)
ثمرة طماطم
1 ملعقة زيت
الطريقه 
-أنقعى الفريك لمدة 3 ساعات 
-سخنى شوية وضعى معهم البصل والثوم حتى يدبلوا 
-صفى الفريك وضيفيه اليهم وضيفى اليهم  الزعتر والبهارات والملح والفلفل ثم المرقة والطماطم المبشورة  ونشوحهم كويس مع بعض 
-ومن الممكن نقطع معهم الكبد والقوانص ونشوحها معهم ونسويهم نص سوى ونرفعهم من على النار 
-ونتركهم حتى يبردوا وبعدها نحشى بيه الفرخه المتبله 
-ثم نربطها كويس بالخيط ونحمرها بقليل من الزبده أو الزيت 
-ثم ضعيها فى صينيه وضعى معها صلصه وزعتر وأدخليها الفرن حتى يكتمل السوى 
 وبالهنا والشفا 
.jpg)
0 التعليقات
إرسال تعليق