المقادير
-2 فيليه صدر دجاج، مقطعة الى شرائح
-4 خبز حجم وسط
- 2 بصل، مقطع الى دوائر
-200 جرام جبن أصفر قليل الدسم، مبروش
-1 فلفلة خضراء، مقطعة بالطول الى شرائح رفيعة
-ملعقة كبيرة صلصة الباربكيو
-1ملعقة كبيرة زيت نباتي
-ملح وفلفل
التتبيله
- ربع كوب عصير ليمون
-ملعقة كبيرة خل
-2ملعقة كبيرة زيت زيتون
-2 فص ثوم مهروس
- نص ملعقة صغيره سكر
-نص ملعقة صغيره كمون
- نص ملعقة صغيره بابريكا
-ملح
الطريقة
-أخلطى كافه مكونات التتبيله وضيفى اليهم الدجاج وأمزجيهم مع بعض كويس
ثم غطيهم وأتركيهم بالثلاجه حوالى ساعتين
ثم غطيهم وأتركيهم بالثلاجه حوالى ساعتين
-سخنى الزيت كويس ثم صفى الدجاج من التتبيله وضعيه فى الزيت وأتركيه حتى يقرب من السوى
-ضيفى قطع الفلفل والبصل وتوابل وتابعيها حتى يكتمل سوى الدجاج
-أفتحى كل قطعه خبز وأدهنيها بصلصة الباربكيو ووزعى الخليط على الخبز كله
-قسمى الجبنه بالتساوى على السندوتشات
-أغلقى السندوتشات وسخنيها بالفرن أو اشويها على شوايه السندوتشات
-قدميه ساخن وبالهنا والشفا
سندوتش,فاهيتا,الدجاج,بالجبنه,الصفراء
مدونة صحتك وصحة طفلك
0 التعليقات
إرسال تعليق