الأحد، 25 مايو 2014

طريقة عمل النجرسكو


المقادير 

نصف كيلو مكرونه أسباجتى 
بشاميل 
صدور دجاج أونصف فرخه مخليه 
جبنه موتزاريلا
ملح وفلفل 


طريقة التحضير 

- قومى بسلق المكرونه وضعيها فى المصفاه ولكن لا تشطفيها بالماء البارد 

- ضعى عليها كميه كافيه من البشاميل  وضعى معهم الجبنه الموتزاريلا  وقطع الدجاج 

- قلبيهم كويس جدا حتى يمتزجوا مع بعض 

- أدهنى البيركس بقليل من السمنه ثم ضعى مقدار قليل من البشاميل 

- ثم ضعى خليط المكرونه وقطع الدجاج والجبنه الموتزاريلا 

- ثم ضعى باقى البشاميل 

- أدخلى البيركس الفرن لمدة 45 دقيقه 

- ثم أخرجيها وضعى عليها شوية جبنه موتزاريلا وأدخليها الفرن مره أخرى حوالى 15 دقيقه حتى تصبح ذهبية اللون 


                                بالهنا والشفا

مكرونه نجرسكو ,المكرونه بالفراخ ,طريقه عمل المكرونه بقطع الفراخ 

0 التعليقات