المقادير
نصف كيلو مكرونه أسباجتى
بشاميل
صدور دجاج أونصف فرخه مخليه
جبنه موتزاريلا
ملح وفلفل
طريقة التحضير
- قومى بسلق المكرونه وضعيها فى المصفاه ولكن لا تشطفيها بالماء البارد
- ضعى عليها كميه كافيه من البشاميل وضعى معهم الجبنه الموتزاريلا وقطع الدجاج
- قلبيهم كويس جدا حتى يمتزجوا مع بعض
- أدهنى البيركس بقليل من السمنه ثم ضعى مقدار قليل من البشاميل
- ثم ضعى خليط المكرونه وقطع الدجاج والجبنه الموتزاريلا
- ثم ضعى باقى البشاميل
- أدخلى البيركس الفرن لمدة 45 دقيقه
- ثم أخرجيها وضعى عليها شوية جبنه موتزاريلا وأدخليها الفرن مره أخرى حوالى 15 دقيقه حتى تصبح ذهبية اللون
مكرونه نجرسكو ,المكرونه بالفراخ ,طريقه عمل المكرونه بقطع الفراخ
0 التعليقات
إرسال تعليق