الأحد، 25 مايو 2014

رول الجلاش باللحمه المفرومه والخضار


المكونات

1/2 كيلو جلاش

1/2 كيلو لحمة معصجه

 كوب بسله

 جزرتين مبشورين


طريقة التحضير 

- قطعى البصل قطع صغيره ثم شوحيه فى شوية زيت زيتون حتى يدبل 

- ثم ضعى معه اللحمه المفرومه والجزر والبسله  وتبليهم بالملح والفلفل

-  واتركيهم حتى تتعصج اللحم (تستوى)

- قطعى  الجلاش أربع أرباع متساويه 

- خذى شويه من اللحم والخضار وضعيه منتصف قطعة الجلاش 

 -ثم لفيه على شكل رول أو صباع 

- ضعى الجلاش كله فى صينية الفرن وأدهنيه بالسمنه أو بالزيت 

- وأدخليه الفرن  حتى يحمر وجهه 


وبالهنا والشفا

أصابع الجلاش باللحمه المفرومه والخضار ,صوابع جلاش باللحمه المفرومه ,جلاش باللحمه المفرومه , جلاش بالخضار

0 التعليقات