المكونات
1/2 كيلو جلاش
1/2 كيلو لحمة معصجه
كوب بسله
جزرتين مبشورين
طريقة التحضير
- قطعى البصل قطع صغيره ثم شوحيه فى شوية زيت زيتون حتى يدبل
- ثم ضعى معه اللحمه المفرومه والجزر والبسله وتبليهم بالملح والفلفل
- واتركيهم حتى تتعصج اللحم (تستوى)
- قطعى الجلاش أربع أرباع متساويه
- خذى شويه من اللحم والخضار وضعيه منتصف قطعة الجلاش
-ثم لفيه على شكل رول أو صباع
- ضعى الجلاش كله فى صينية الفرن وأدهنيه بالسمنه أو بالزيت
- وأدخليه الفرن حتى يحمر وجهه
وبالهنا والشفا
أصابع الجلاش باللحمه المفرومه والخضار ,صوابع جلاش باللحمه المفرومه ,جلاش باللحمه المفرومه , جلاش بالخضار
0 التعليقات
إرسال تعليق