الاثنين، 26 مايو 2014

حواوشي الفراخ


المقادير

 ربع كيلو دجاج فيليه
بصلة مفرومة
مشروم
ملح وفلفل
شطة
زعتر 
زيت زيتون
خبز شامي

طريقة التحضير 

- حضرى الكبه وضعى بها البصل والمشروم والدجاج الفيليه وأضربيهم مع بعض فى الكبه 

- بعض ماتضربيهم ضعى عليهم الملح والفلفل وكمون وليمون وشطه وثوم والبقد ونس - وطماطم مقطعه قطع صغيره جدا  وقلبيهم مع بعض كويس 

- أفتحى جانب من العيش وضعى فيه كميه من الخليط  

- كررى هذه العمليه حتى ينتهى الخليط 

- أدهنى الخبز بقليل من زيت الزيتون وأدخليه الفرن 

- أتركيه فى الفرن حتى ينضج 

وبالهنا والشفا 


0 التعليقات