الاثنين، 26 مايو 2014

كبدة اسكندراني


المقادير 

كيلو كبدة فراخ او كبدة عادية 
 فلفل ألوان
بصلتين 
 ثوم مفروم
 طماطم
زيت
ملح و فلفل و بهارات

طريقة التحضير

- حضرى طاسه تيفال وضعى بها شوية زيت زيتون وشوحى فيها البصل حتى يدبل 
- ثم ضعى الثوم و شرائح فلفل ألوان  وشوحيهم مع بعض 
- ضيفى ليهم مكعبات الطماطم 
- ثم ضعى عليهم الكبده والملح والفلفل وبهارات 
- قلبيهم  وأتركيهم حتى تنضج الكبده 

وبالهنا والشفا  مدونة صحتك وصحة طفلك 

0 التعليقات