الأحد، 25 مايو 2014

أعملى البلوبيف بأيديك في البيت


المقادير 

- كيلو لحمة  
-150 جرام دهن بقرى
-2  كوب فول صويا مجروش 
- عود كرفس
- ورق لورى
- رول بلاستيك
- لون صحى احمر 


طريقة التحضير 


- ضعى اللحمه مع الدهن  فى ماء وتبليهم بالملح والفلفل وضعى ورق اللورى ومعاه عودين كرفس 

- أتركيها حتى تسلق بنسبه 80 %

- أثناء سلق اللحمه ضعى الفول الصويا فى طبق وضعى عليه شوربه من شوربة اللحمه

- ضعى معه ربع ملعقه صغيره من لون الطعام الصحى

- قلبيهم كويس وسبيهم حوالى 10 دقائق

- بعد ما تسلق اللحمه 80% فقط تشيلى اللحمه من الشوربه

- ضعيها وهى سخنه جدا فى الكبه وأضربيها قليلا 

- ثم ضعى معاها الفول الصويا  بالشوربه  ولو شرب الشوربه ضعى معه شويه شوربه وأضربيهم كويس بالكبه 

- حضرى قالب وأفرديه بورق البلاستيك ثم ضعى عليه البلوبيف ولفى الورق البلاستيك وأضغطى عليه قليلا 

- ثم أدخليه الثلاجه يوم كامل وكده يبقى خلص البلوبيف


وبالهنا والشفا 
  
  طريقة عمل البلوبيف فى المنزل , صنع البلوبيف فى البيت , أزاى أعمل البلوبيف 

0 التعليقات