المقادير
- كيلو لحمة
-150 جرام دهن بقرى
-2 كوب فول صويا مجروش
- عود كرفس
- ورق لورى
- رول بلاستيك
- لون صحى احمر
طريقة التحضير
- ضعى اللحمه مع الدهن فى ماء وتبليهم بالملح والفلفل وضعى ورق اللورى ومعاه عودين كرفس
- أتركيها حتى تسلق بنسبه 80 %
- أثناء سلق اللحمه ضعى الفول الصويا فى طبق وضعى عليه شوربه من شوربة اللحمه
- ضعى معه ربع ملعقه صغيره من لون الطعام الصحى
- قلبيهم كويس وسبيهم حوالى 10 دقائق
- بعد ما تسلق اللحمه 80% فقط تشيلى اللحمه من الشوربه
- ضعيها وهى سخنه جدا فى الكبه وأضربيها قليلا
- ثم ضعى معاها الفول الصويا بالشوربه ولو شرب الشوربه ضعى معه شويه شوربه وأضربيهم كويس بالكبه
- حضرى قالب وأفرديه بورق البلاستيك ثم ضعى عليه البلوبيف ولفى الورق البلاستيك وأضغطى عليه قليلا
- ثم أدخليه الثلاجه يوم كامل وكده يبقى خلص البلوبيف
وبالهنا والشفا
0 التعليقات
إرسال تعليق