الأحد، 25 مايو 2014

طريقة عمل الطرب المشوي


 المقادير


نصف كيلو لحم كندوز مفروم 
 بصلة 
ملح و فلفل 
بهارات وجوزة الطيب
 ليمونة
 ملعقة زيت
منديل الخروف 
منديل الخروف يقطع قطع مربعة بحجم كف اليد

طريقة التحضير 

- أبشرى البصله وضعى عليها التوابل ملح وفلفل وبهارات وجوزة الطيب والليمون 

- صفيها من الماء وأتركى ماء البصل وتبلى اللحمه بيها 

- صبعى الكفته فى أسياخ وأنتى بتحطيها فى السيخ أستخدمى ماء البصل

- أدخلى الكفته الثلاجه حوالى نصف ساعه 

 - حضرى صينيه تيفال وأدهنيها بقليل من الزيت وضعى بها الكفته 

- شوحى الكفته على نار متوسطه حوالى 5 دقائق 

- أتركيها حتى تهدأ قليلا 

- أغسلى المنديل وقطعيه قطع صغيره 

- لفى الكفته بقطع المنديل وأشويها على فحم ساخن جدا حوالى 5 دقائق حتى يحمر لونها 


بالهنا والشفا

0 التعليقات