المقادير
نصف كيلو لحم كندوز مفروم
بصلة
ملح و فلفل
بهارات وجوزة الطيب
ليمونة
ملعقة زيت
منديل الخروف
منديل الخروف يقطع قطع مربعة بحجم كف اليد
طريقة التحضير
- أبشرى البصله وضعى عليها التوابل ملح وفلفل وبهارات وجوزة الطيب والليمون
- صفيها من الماء وأتركى ماء البصل وتبلى اللحمه بيها
- صبعى الكفته فى أسياخ وأنتى بتحطيها فى السيخ أستخدمى ماء البصل
- أدخلى الكفته الثلاجه حوالى نصف ساعه
- حضرى صينيه تيفال وأدهنيها بقليل من الزيت وضعى بها الكفته
- شوحى الكفته على نار متوسطه حوالى 5 دقائق
- أتركيها حتى تهدأ قليلا
- أغسلى المنديل وقطعيه قطع صغيره
- لفى الكفته بقطع المنديل وأشويها على فحم ساخن جدا حوالى 5 دقائق حتى يحمر لونها
بالهنا والشفا
0 التعليقات
إرسال تعليق