المقادير
دجاجة
كوب كاتشاب
كوب صلصة طماطم
نصف كوب مايونيز
خل
زيت
ملح وفلفل وبهارات
طريقة التحضير
- أغسلى الدجاجه جيدا وقطعيها الى 8 قطع
- فى طبق كبير ضعى الكاتشب مع المايونيز والخل والزيت وصلصة الطماطم والبهارات
- احضري وعاء وضعي به الزيت والخل ثم ضيفي الكاتشب ،صلصة الطماطم
- قلبيهم مع بعض كويس
- بعد ذلك تبلى بيهم الفرخه
- أتركى الفرخه فى التتبيله حوالى ساعه أو أكثر
- ضعى الدجاجه فى البيركس وضعى عليها باقى التتبيله معاهم وضعى معهم شويه ماء صغيرين
- أدخلى البيركس الفرن حوالى ساعه الا ربع على درجة حراره 180
وبالهنا والشفا مدونة صحتك وصحة طفلك
0 التعليقات
إرسال تعليق