**المقادير**
- زبدة
- قرنبيط
- بشاميل
- مستردة
- جبنة شيدر مبشورة
- جبنة بارميزان مبشورة
- جوزة الطيب
- بقسماط ناعم
- ملح وفلفل وكمون
**طريقة التحضير**
-اسلقي القرنبيط في الملح و الكمون
- أحضرى طاسة تيفال شوحى فيها القرنبيط مع الزبده وجوزة الطيب
-ثم ضعى عليهم التوابل الملح والفلفل وبعد التشويح ضعيهم في بايركس
-وفي نفس الطاسة ضعي البشاميل (طريقة عمل البشاميل )
-ثم ضعى عليه الجبنه والمستردة وشوية جوزة الطيب وقلبيهم جيدا
-ثم ضيعيه على القرنبيط وزينيه بشوية جبنه على الوجه
-ثم دخليها الفرن حتى تسيح الجبنه التى على الوجه وقدميه ساخن
0 التعليقات
إرسال تعليق