الأحد، 11 مايو 2014

القرنبيط الجارتان


**المقادير**

-  زبدة
-  قرنبيط
- بشاميل
- مستردة
- جبنة شيدر مبشورة
- جبنة بارميزان مبشورة
- جوزة الطيب
- بقسماط ناعم
- ملح وفلفل وكمون


**طريقة التحضير**


-اسلقي القرنبيط في الملح و الكمون

- أحضرى طاسة تيفال شوحى فيها القرنبيط مع الزبده وجوزة الطيب 

-ثم ضعى عليهم التوابل الملح والفلفل وبعد التشويح ضعيهم  في بايركس 

-وفي نفس الطاسة ضعي البشاميل  (طريقة عمل البشاميل )

-ثم ضعى عليه الجبنه والمستردة وشوية  جوزة الطيب وقلبيهم جيدا

-ثم ضيعيه  على القرنبيط وزينيه بشوية جبنه على الوجه 

-ثم دخليها الفرن حتى تسيح الجبنه التى على الوجه وقدميه ساخن 


                               وبالهنا والشفا

0 التعليقات