الأحد، 11 مايو 2014

بطاطس بالبشاميل


**المقادير **

- كيلو بطاطس مسلوقة
- نص كيلو لحم مفروم
- كوب جبن موتزاريلا
- بصلة مبشورة
-  ملعقتين صلصة
- فلفل اخضر
- كوب ونصف دقيق
- كيلو لبن
- ثلاث ملاعق زبدة
-  ملح وفلفل
- بيض
- ملعقتين بقسماط ناعم


**طريقة التحضير **


- قومى بعمل البشاميل   (طريقة عمل البشاميل) .

- عصجى اللحم ضعى اللحم مع البصل وشوحيهم على النار كويس جدا ثم ضعى التوابل وشويه ماء وأتركى اللحمه حتى تستوى و اضيفى لها الصلصة

- ثم ضعى الفلفل الأخضر على البطاطس و البشاميل و إعجنى الخليط جيدا

- إدهنى البيركس بتاعتك  بالزبدة ورشيها بشوية بقسماط ثم ضعى نصف البطاطس فى الصينية ثم ضعى عليها اللحمه المعصجه  ثم ضعى عليها شوية من  الجبن الموتزاريلا ثم ضعى باقى كمية البطاطس

- ادهنى وجه الصينيه بالبيض و ادخليها الفرن لمدة ساعة

- قدميها ساخنه 

                                وبالهنا والشفا

0 التعليقات