المقادير
كيلو عكاوى
كيس لسان عصفور
4 بصلات
ثوم
عصير طماطم
فلفل ألوان
قرفة وبهارات
ملح وفلفل وورق لورا
زبده
زيت زيتون
طريقة التحضير
- حضرى حله وضعى بها الزبده وشوحى العكاوى مع البصل والثوم وورق اللورى
وملح وفلفل وأتركيها حتى قبل ما تستوى بشويه
- حضرى حله أخرى وضعى بها شوية زبده وشوحى فيها لسان العصفور حتى يحمر
- ضيفى اللسان الى العكاوى ومعاهم عصير الطماطم والفلفل الألوان ولو عايزاه حار
ضيفى فلفل حامى
- أنقليهم كلهم فى طاجن فرن ثم أدخليهم الفرن حتى ينضج
وبالهنا والشفا مدونة صحتك وصحة طفلك
طاجن لسان عصفور بالعكاوى ,لسان العصفور بطريقه حديده ,العكاوى بطريقه جديده
0 التعليقات
إرسال تعليق