الثلاثاء، 27 مايو 2014

طاجن العكاوي مع لسان العصفور


المقادير

 كيلو عكاوى
كيس لسان عصفور
 4 بصلات
 ثوم 
 عصير طماطم
 فلفل ألوان
 قرفة وبهارات
 ملح وفلفل وورق لورا 
زبده
زيت زيتون 


طريقة التحضير

- حضرى حله وضعى بها الزبده وشوحى العكاوى مع البصل والثوم وورق اللورى

وملح وفلفل وأتركيها حتى قبل ما تستوى بشويه 

- حضرى حله أخرى وضعى بها شوية زبده وشوحى فيها لسان العصفور حتى يحمر 

- ضيفى اللسان الى العكاوى ومعاهم عصير الطماطم والفلفل الألوان ولو عايزاه حار

 ضيفى فلفل حامى 

- أنقليهم كلهم فى طاجن فرن ثم أدخليهم الفرن حتى ينضج 

وبالهنا والشفا  مدونة صحتك وصحة طفلك 

طاجن لسان عصفور بالعكاوى ,لسان العصفور بطريقه حديده ,العكاوى بطريقه جديده

0 التعليقات