الأربعاء، 7 مايو 2014

الكول سلو


المقادير 

- كوب جزر مبشور
- 2 كوب كرنب أبيض وأحمر 
- ربع كوب كريمه حامضه 
- كرفس مفرم 
- معلقه صغيره روز مارى فريش 
- بقدونس مفروم 
- عصير نصف ليمونه 
- ملح وفلفل 
- زيت زيتون 


الطريقه 

- ضعى الجزر والكرنب  مع بعضهم  وتبليهم  بالملح والفلفل 

- أتركيهم حوالى ساعه 

- ضعى  الكريمه مع باقى المكونات 

- شيلى الجزر والكرنب وصفيهم من الماء الزائد 

- ضفيهم الى الكريمه وباقى الخضروات 


                                وبالهنا والشفا 

0 التعليقات