المقادير
كوب فول
حزمة بصل أخضر
حزمة بقدونس
حزمة شبت
حزمة كزبرة خضراء
رأس ثوم كبيرة
ملعقة كزبرة ناشفه
ربع ملعقة صغيرة كربونات الصوديوم
للتزين سمسم
طريقة التحضير
- أنقعى كميه الفول يوم كامل فى الماء حتى يكون سهل الفرم
- بعدها صفيه من الماء وضعى معاه البقدونس والشبت والكزبره والبصل الأخضر
وضعيهم فى الكبه وأفرميهم كويس
- أفرمى النوم مع الكسبره الناشفه والملح وضفيهم للخليط اللى فى الكبه
- وأخلطيهم مع بعض كويس ثم ضعى عليهم الكربونات الصوديوم وأخلطيهم كويس
- شكلى العجين على شكل كور وأضغطى عليهم كويس
- وضعى على كل وجه سمسم
- ثم أقليها بالزيت الساخن حتى تحمر
وبالهنا والشفا مدونة صحتك وصحة طفلك
أكلات شعبيه ,أكلات على أد الأيد,الأكلات المصريه
0 التعليقات
إرسال تعليق