المقادير
صدور دجاج
خمس بيضات
بصل مفروم
ملح وفلفل
ثوم بودره
بصل بودرة
ملعقتين كريمة
بقسماط
دقيق
زيت
كاتشب
طريقة التحضير
- أول حاجه أبدائى بفرم صدور الدجاج
- بعد ذلك ضعى مع ملح وفلفل وبودرة الثوم وبودرة البصل والبصل المفروم
- أفرميهم كويس جدا كلهم مع بعض
- ضعى شوية بصل بودره مع الثوم البودره مع الملح والفلفل على البقسماط فى طبق
- فى طبق أخر ضعى البيض وشوية ملح وفلفل ومعلقتين الكريمه
- شكلى خليط الدجاج بالشكل الذى تريديه
- ثم أغمسيه فى الدقيق وبعد ذلك أغمسيه فى البيض
- ثم أغمسيه فى البقسماط وبعد ذلك أقليه فى زيت كثير وساخن حتى تصبح ذهبية اللون
وبالهنا والشفا مدونة صحتك وصحة طفلك
0 التعليقات
إرسال تعليق