الأربعاء، 18 يونيو 2014

طريقة عمل الناجتس



المقادير 

 صدور دجاج
خمس بيضات
بصل مفروم  
 ملح وفلفل 
 ثوم بودره 
بصل بودرة
ملعقتين كريمة
 بقسماط
 دقيق
 زيت 
 كاتشب

طريقة التحضير

- أول حاجه أبدائى بفرم صدور الدجاج 

- بعد ذلك ضعى مع ملح وفلفل وبودرة الثوم وبودرة البصل والبصل المفروم

- أفرميهم كويس جدا كلهم مع بعض 

- ضعى شوية بصل بودره مع الثوم البودره مع الملح والفلفل على البقسماط فى طبق 

- فى طبق أخر ضعى البيض وشوية ملح وفلفل ومعلقتين الكريمه 

- شكلى خليط الدجاج بالشكل الذى تريديه 

- ثم أغمسيه فى الدقيق وبعد ذلك أغمسيه فى البيض 

- ثم أغمسيه فى البقسماط وبعد ذلك أقليه فى زيت كثير وساخن حتى تصبح ذهبية اللون 



وبالهنا والشفا مدونة صحتك وصحة طفلك  

0 التعليقات