المقادير
نصف كيلو بفتيك
بصل مفروم
القرفة
فصين ثوم
بيض
بقسماط
دقيق ذرة
ملح وفلفل وشطه
زيت
طريقة التحضير
- تبلى البفتيك بالبصل والثوم المفرومين والقرفه والملح والفلفل
- ثم أتركيه فى الثلاجه حوالى ساعه
- ضعى البقسماط على دقيق الذره وممكن تضعى معهم شوية شطه حسب الرغبه
- فى طبق أخر ضعى البيض
- بعد ذلك أخرجى البفتيك من الثلاجه
- ضعى البفتيك فى البيض ثم ضعيه فى البقسماط
- ثم أقليه فى زيت ساخن وغزير حتى يصبح ذهبى اللون
وبالهنا والشفا مدونة صحتك وصحة طفلك
0 التعليقات
إرسال تعليق