الخميس، 10 يوليو 2014

بانكيك البطاطس


المقادير 


كيلو بطاطس
نصف  كوب دقيق
بصلتين كبار  
 ملح وفلفل
بيضة
 شبت 
 زيت


طريقة  التحضير 

- ضعى البطاطس فى حله بها ماء وأسلقيها 

- ثم  شيلى البطاطس من الماء وقومى بهرسها كويس 

- ثم ضعى عليها البيض والبصل وملح وفلفل أسود 

- وضعى عليها الدقيقي بالتدريج وقلبيهم كويس 

- حتى تختلط كافة المكونات مع بعضها 

- قومى بتشكيل البطاطس بالشكل الذى تريديه 

- ثم حمريها فى المقلاه التيفال 

- وبعدها ضعيها فى طبق به شبت 



وبالهنا والشفا مدونة صحتك وصحة طفلك

0 التعليقات