المكونات
جلاش
صدور دجاج
كريمة
بصل
زبادي
جبنة شيدر
زبدة
بيضة
مشروم
بشاميل
لبن
ملح وفلفل
طريقة التحضير
- قطعى البصل الى قطع صغيره جدا
- فى المقلاه شوحى البصل وتبليهم بالملح والفلفل
- ثم ضعى معهم المشروم وشوحيهم كويس
- حضرى البايركس ثم أدهنى البايركس بالزبده
- حضرى الجلاش ورصيه طبقات فى الصينيه
- وأدهنى الزبده بين طبقات الجلاش
- رصى نصف كمية الجلاش
- ثم ضعى البشاميل مع الكريمه وضعى معهم الزبادى وقلبيهم كويس جدا
- ضعى معهم التوابل بالملح والفلفل
- ثم ضعى معهم الدجاج وقلبيهم كويس
- ثم ضعى هذه الحشوه على الجلاش ثم غطيهم بباقى طبقات الجلاش
- وقبل أخر طبقه ضعى طبقه منذ الجبنه الشيدر المبشوره وغطيها بطبقه أخيره من الجلاش
- ثم قطعيه وأدخليه الفرن وأتركيه حوالى نصف ساعه
- وقبل ما يخرج بخمس دقائق
- أخلطى بيضه مع شوية لبن وضعيهم على الوجه ثم أدخليه الفرن مره أخرى
وبالهنا والشفا مدونة صحتك وصحة طفلك
الجلاش بالفراخ ,جلاش بالبشاميل , طريقه جديده للجلاش
0 التعليقات
إرسال تعليق