الخميس، 10 يوليو، 2014

الجلاش بالدجاج والبشاميل


المكونات 

 جلاش
 صدور دجاج
 كريمة
 بصل
 زبادي
 جبنة شيدر
 زبدة
 بيضة
 مشروم
 بشاميل
 لبن
 ملح وفلفل

طريقة التحضير 

- قطعى البصل الى قطع صغيره جدا 

-  فى المقلاه شوحى البصل وتبليهم بالملح والفلفل 

- ثم ضعى معهم المشروم وشوحيهم  كويس 

- حضرى البايركس ثم أدهنى البايركس بالزبده 

- حضرى الجلاش ورصيه طبقات فى الصينيه 

- وأدهنى الزبده بين طبقات الجلاش

-  رصى نصف كمية الجلاش  

- ثم ضعى البشاميل مع الكريمه وضعى معهم الزبادى وقلبيهم كويس جدا 

- ضعى معهم التوابل بالملح والفلفل 

- ثم ضعى معهم الدجاج وقلبيهم كويس 

- ثم ضعى هذه الحشوه على الجلاش  ثم غطيهم بباقى طبقات الجلاش 

- وقبل أخر طبقه ضعى طبقه منذ الجبنه الشيدر المبشوره وغطيها بطبقه أخيره من الجلاش 

- ثم قطعيه وأدخليه الفرن  وأتركيه حوالى نصف ساعه 

- وقبل ما يخرج بخمس دقائق 

- أخلطى بيضه مع شوية لبن وضعيهم على الوجه ثم أدخليه الفرن مره أخرى 


وبالهنا والشفا مدونة صحتك وصحة طفلك 
الجلاش بالفراخ ,جلاش بالبشاميل , طريقه جديده للجلاش   

0 التعليقات