الأربعاء، 1 أكتوبر 2014

كباب مشوي


كباب مشوي

   
 
زمن التحضير ربع ساعه 
زمن الطبخ ربع ساعه 

المكونات

نص كيلو لحم مفروم
بصله مفرومه   
معلقتين كزبرة  ناعمه 
معلقة زنجبيل مبشور
4 فصوص ثوم 
كمون وشطه 
ملح وفلفل أسود 


طريقة التحضير 

- أضربى البصل فى الكبه أو فى الخلاط حتى يصبح معجون 

- ضعى عليه اللحمه المفرومه وباقى المكونات كلها وأخلطيهم مع بعض كويس جدا 

- ثم أحضرى الأسياخ الخشبيه وضعى  الكباب حول الاسياخ على شكل مستطيل 

- كررى هذه الطريقه حتى  ينتهى الكباب 

- ثم أرفعى الأسياخ على الفحم وقلبيها من وقت لأخر حتى تنضج اللحمه 

 وبالهنا والشفا 

مدونة صحتك وصحة طفلك

0 التعليقات